Home Compleu dama
Compleu dama
Compleu dama PDF Imprimare Email
Compleu dama
Scris de irina86   
Joi, 23 Iunie 2011 12:00

Un compleu dama este un costum pentru femei care poate sa fie format din doua sau mai multe articole de imbracaminte. In compleu dama nu intra si pantofii ori esarfa, nici palaria cu toate ca un compleu dama complet nu poate sa fie judecat daca nu are alaturat evident o pereche de pantofi.Ideal ar fi sa fie alaturat compleu dama si o palarie insa nu este obligatoriu iar deoarece un compleu dama poate sa fie de multe feluri, stiluri, genuri si chiar functiuni, prezenta unei palarii nu este obligatorie decat in anumite situatii. In acele situatii in care doar anumite compleu dama necesita prezenta unei palarii, in general functiunea acelui compleu dama este eleganta si nu caracterul practic.

Compleu dama poate sa fie format din pantalaon si sacou, la fel ca un compleu pentru barbati dar un compeu dama poate insa sa fie mai divers alcatuit decat un costum barbatesc, un compleu dama poate sa fie alcatuit si dintr-o fusta cu un sacou, poate sa aibe pantaloni de mai multe tipuri si fuste de mai multe lungimi. Un compleu dama poate sa fie alcatuit si dintr-o rochie cu un sacou, diversitatea este cheia atunci cand vine vorba despre un compleu dama elegant.

Va spuneam mai devreme despre compleu dama care are ca functiune eleganta fata de un compleu dama care are ca functiune caracterul practic. Vorbim acum despre un compleu dama care are ca functiune caracterul practic, acesta poate sa fie cun costum de schi de exemplu, poate sa fie un compleu fotbal sau un costum de baschet pentru dame.

Compleu fotbal este diferit pentru femei insa cel pentru baschet nu este deloc diferit. Un compleu dama pentru bascheit este identic cu unul pentru barbati, evident diferenta constand in marimi, materialul, forma si deci intreaga functiune a unui compleu dama pentru jocul de baschet este identic cu cea care se gaseste la uniforma barbateasca.Ultima actualizare în Vineri, 24 Iunie 2011 08:13
 


Sondaje

Din ce preferati sa fie compus un compleu de seara?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com